Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls menu_set_active_trail() függvényben (/home/eartphu1/public_html/purim/includes/menu.inc 2404 sor).
A dekoráció már a helyén

Jövő héten kezdetét veszi a PURIM a Karinthyban zsidó színházi fesztiválunk, melyet idén először rendezünk meg. Akik az elmúlt napokban a Bartók Béla út 130 környékén jártak , az eddig megszokottakhoz képest is nagyobb sürgés-forgást tapasztalhattak, hiszen a fesztivál kapcsán kihirdetett gyermek rajzpályázatunkra tucatjával érkeznek az izgalmasabbnál izgalmasabb pályamunkák. Ezen felbuzdulva Nagy Judit és Böjti Erzsébet a dekoráció részévé tette az ötletes és ügyesen megvalósított rajzokat, amik így egész héten megtekinthetők abban az előtérben, ami jövő héten program-állomássá alakul, hogy olyan zenei formációk szórakoztassák Önöket, mint a Hamsa, Klein Judit és zenekara, vagy éppen a Klezmerész.


A már korábban véglegesített programunkra (amikre korlátozott számban jegyek itt válthatók) nagy erőkkel készülnek a díszítők, színészek, jegyszedők, és technikusok - röviden szólva a Karinthy Színház teljes csapata és a meghívott produkciók - így bízunk benne, hogy az az izgalmas kaland, amibe belevágtunk, Önök számára is sok kellemes, és önfeledt percet garantál majd.